Jobs

De functie  

Sales Executive
Belga Films Fund

De context

De Belga Films groep is actief in de filmindustrie sinds 1937.  Belga Films Fund is in 2014 opgericht als een entiteit binnen de groep.  Sindsdien heeft Belga Films Fund bewezen de meest dynamische speler in de sector te zijn met een groei van 150% in 2018, bijvoorbeeld. Om zijn sterke positie en arktleidende projecten (zowel audiovisuele als podiumkunsten) verder uit te bouwen, wil Belga Films Fund zijn team versterken met sterke resultaatgerichte commerciële profielen die de filmsector in België positief willen beïnvloeden.

Het bedrijf identificeert onder andere potentiële beleggers in het kader van het zogenaamde “Tax Shelter”-systeem en overtuigt hen om een deel van hun vennootschapsbelasting te beleggen in audiovisuele en podiumkunstprojecten.  Om dit te doen, heeft het een sterk financieel product opgebouwd en heeft het het met succes gecommercialiseerd aan Belgische bedrijven van elke omvang en in alle sectoren.

Je rol

Je bent een ambitieuze professional met bewezen ervaring in sales & business development. Het idee om een klantenbestand uit te bouwen dankzij je vastberadenheid en je geloofwaardigheid motiveert je uitermate. Je bent in staat relaties uit te bouwen en te onderhouden met Senior Management (CEOs, CFOs, etc) van Belgische bedrijven onafhankelijk van hun grootte en sector.

Je bent een initiatiefnemer en schrikt er niet van terug om nieuwe klanten te benaderen en om vernieuwende manieren te vinden om ons product voor te stellen. Op technisch vlak ben je in staat een op belasting gebaseerd beleggingsproduct te beheersen en het overtuigend te positioneren in de markt.  Je bent ook in staat relaties uit te bouwen met key stakeholders (boekhouders, business partners, etc) die de beleggingsbeslissing van de klant kunnen beïnvloeden.  Idealiter beschik je al over een senior level netwerk. Tot slot verwachten we van jou ook een input op marketing niveau en een vermogen om out of the box te denken om nieuwe sales opportuniteiten te identificeren en te concretiseren.

Je profiel

  • Verschillende jaren ervaring in uitdagende sales functie(s) met focus op klantenacquisitie.
  • Ervaring in B2B-diensten omgeving (bij voorkeur financiële diensten) met concrete en meetbare sales resultaten onder jouw directe verantwoordelijkheid
  • Vemogen om relaties uit te bouwen en te onderhouden met Senior Management klanten
  • “Can do” en “open-to-feedback” houding
  • Veelzijdige werkervaring
  • Sterk communicatievermogen, zowel gesproken als geschreven
  • Nederlandstalig met kennis van het Frans (Engels is een plus, maar geen must)
  • Beschikbaar op korte termijn
  • Idealiter ben je woonachtig in West- of Oost-Vlaanderen

Interesse?

Zend je CV en motivatiebrief naar bff@belgafilms.be