Brussels Philharmonic en Belga Films Fund lanceren een Tax Shelter-partnership

Belga Films Fund en het internationaal gerenommeerde Brussels Philharmonic hebben onlangs een partnerschapsovereenkomst ondertekend om talrijke concerten van dit prestigieuze orkest te financieren.

Een belegging in een Tax Shelter voor Podiumkunsten is zeer interessant voor bedrijven omdat ze op een unieke manier solidariteit – door  deze fascinerende en bloeiende sector in België te ondersteunen – combineert met een aantrekkelijke rentabiliteit.

Om haar Tax Shelter belangen onder de beste voorwaarden te ondersteunen, heeft Brussels Philharmonic ervoor gekozen om samen te werken met Belga Films Fund, aangezien beide bedrijven dezelfde waarden van betrokkenheid, lokale verankering en maximale bescherming van de belegger delen, evenals de wens om een duurzame relatie met haar beleggers op te bouwen.

Vanaf nu zijn de concerten van 2019 beschikbaar voor elk bedrijf dat deze werken wil ondersteunen, terwijl het tegelijkertijd kan genieten van een Tax Shelter-product met maximale bescherming*.

*Met « maximale bescherming » wordt de combinatie van drie door Belga Films Fund opgezette mechanismen bedoeld: fiscale ruling, contractuele garanties en gespecialiseerde verzekering, intern beheer van de productiekosten.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.